Chile Speedskating

CHILE SPEEDSKATING

Chileense schaatsers in Tilburg

Steun met Chileense wijnactie 2019/2020

83537 largeBestel wijn en steun Viviana Rodriguez om haar ambities waar te maken. Ze schaatst en studeert in Tilburg en kan wat steun gebruiken. Ze zit in de laatste fase van haar studie waarbij ze nog net wat steun kan gebruiken. 

Wijn voor Chileens schaatsproject83537 large

We kennen de Chileense schaatsers via Jamie Verbraak, een Nederlandse schaatster die nu samen met haar vriend en schoonmoeder wijngaard Casa Marin runt. Via de importeur hebben wij 6 prachtige Zuid Amerikaanse wijnen van Casa Marin in ons assortiment. Koop wijn en steun het project. Van elke fles wijn gaat 25% naar het schaatsproject. Heb je een eigen zaak? Dan vragen we om bij het vergeven van relatiegeschenken of kerstpakketten eens te denken aan deze wijnactie die volledig ten goede komt aan dit doel. Kosten en BTW zijn dan aftrekbaar natuurlijk. Priv√© wijn kopen kan ook. 

Hoe bestel ik Chileense wijn?

Met de violgende knop kom je in het webformulier terecht waar je de wijn kan bestellen. Voor de kerst 2019 verzamelen we alle reacties tot en met 14 december en plaatsen dan de bestelling om alles voor kerst te kunnen uitleveren.  Een nabestelling is nog mogelijk voor uitlevering half januari.