Chile Speedskating

CHILE SPEEDSKATING

Chileense schaatsers in Tilburg

Ammerbikes steunt Chileense schaatsers met Focus Bikes

Ammerbikes steunt Chileense schaatsersOmdat de Chileense schaatsers Claudio Sandoval en Viviana Rodríguez al vanaf medio augustus specifiek in Nederland meetrainen waren racefietsen nodig. Via contacten vanuit het marathonteam van Claudio (Stehman/Sponsorkleding.nl uit Zaltbommel) kwamen we in contact met Ammerbikes. Deze vrij nieuwe winkel was zo vriendelijk om het tweetal in samenwerking met Focus twee prachtige racefietsen ter beschikking te stellen.

AmmerbikesLogo

 

 

 

Over Ammerbikes

Ammerbikes is een nieuwe winkel in Ammerzoden. Ze hebben de ambitie om, zoals ze het zeggen, de Quick fit van het fietsen te worden. Onderhoud, klaar terwijl u wacht onder het genot van een kop koffie. Alles gericht op mountainbike, racefiets en hybride. De onderhoudsprijzen staan glashelder op de site. Verder voeren ze een overzichtelijk aantal merken met Focus, Cervelo, Fondriest en Merida. 

IMG 1804

IMG 1806

De Focus Fietsen

Claudio en Viviana rijden nu beide op een mooie Focus Cayo, afgemonteerd met Shimano Ultegra. Wij gaan er vanuit dat vele kilometers en intervallen garant staan voor mooie prestaties op het ijs.

IMG 1807